top of page
Building

Global Standards in

Coaching, Training & Learning

2

aboutus

Talent Coach Asia adalah Penyedia Latihan yang diakreditasi oleh Lembaga Pengaturcaraan Neuro-Linguistik Amerika. Perniagaan teras kami adalah memberi latihan dalam Pengaturcaraan Neuro-Linguistik, Pelatihan, dan Pembentukan Pasukan.

 

Sejajar dengan visi negara menuju IR 4.0, dan bekerjasama dengan rakan kongsi terbaik di peringkat tempatan dan antarabangsa, kami mengembangkan sayap kami dalam memberikan anda kursus terbaik dalam Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran, Pengurusan Logistik, Teknologi Maklumat, dan Automasi.

 

Kami memupuk semangat untuk membina pasukan profesional yang menyokong pembelajaran pelanggan kami dalam mencapai tujuan peribadi atau profesional tertentu dengan memberikan, latihan, dan bimbingan. Hari ini, pasukan profesional kami terdiri daripada pelatih, jurulatih dan perunding yang khusus dalam pembangunan peribadi, sumber manusia, latihan, dan bimbingan.

 

Program latihan & bimbingan kami diakreditasi oleh The American Board of NLP (Neuro-Linguistic Programming) dan International Coaching Federation (ICF). Semua program kami boleh dituntut dari Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB).

Kami sentiasa percaya untuk memberikan standard dan nilai terbaik dalam semua latihan dan bimbingan kami untuk pelanggan kami yang memberikan kepuasan kepada kami.

3
Round Library

Strategic Educational Partner

2021 telah menjadi tahun yang sangat bermakna bagi kami, kerana SEGi College Subang Jaya menjadi Rakan Pendidikan Strategik kami dan kami bangga menjadi rakan mereka. Dalam perkongsian ini, kami tidak hanya menjalankan kursus yang diperakui oleh SEGi. Profesional yang berpengalaman dalam industri akan memfasilitasi Kursus Profesional SEGi . Membimbing dan melatih pelajar untuk bergerak keluar dari zon selesa mereka, mencapai apa yang tidak mungkin, dan yang paling penting berkongsi pengalaman hidup mereka di industri masing-masing. Kemudahan kursus kami akan mempersiapkan pelajar kami untuk menghadapi cabaran dalam pasaran kerja. Kami berbangga dapat bersama SEGi!

"Diajar oleh Profesional Berpengalaman Industri"

Female Teacher and Student
bottom of page