top of page
Selected - Pro 2021 (1).png

Coach Jason

Managing Director, NLP Master Coach &Trainer

Jason adalah Ketua Pegawai Eksekutif Talent Coach dan berpengalaman lebih dari 21 tahun dalam Sumber Manusia & Latihan dengan Perhotelan, Pendidikan, Peruncitan Fesyen, Pembuatan, Pembangunan Harta dan Industri Pembinaan.

 

Kesungguhannya terhadap orang dan pengembangan peribadi menjadikannya seorang pemimpin yang dinamis, bermotivasi tinggi, berfikiran positif, pemimpin yang kuat dan berpengaruh.

 

Jason adalah Jurulatih NLP yang diperakui oleh American Board of NLP dan merupakan Jurulatih yang diiktiraf oleh International Coaching Federation dan dia telah membantu banyak individu dalam mencapai tujuan peribadi dan organisasi.

 

 

GMK With Background (1)_edited.jpg

Guna Mohan
HR Specialist

Coach Louise adalah seorang pelatih dan pendidik semula jadi, seorang yang berorientasikan perincian dengan pengalaman kerja lebih dari 13 tahun dalam industri perbankan, logistik dan dia pakar dalam pengurusan projek.

 

Dia dikenali sebagai orang yang baik dan ramah, tidak hanya minat dalam pembangunan peribadi dan juga orang lain. Selama 20 tahun yang lalu, dia melayani di gereja sebagai katekis dalam mengulangi kepercayaannya kepada generasi muda.

 

Dengan pengetahuan NLP telah membolehkannya menolong lebih banyak orang dengan memperluas kerjanya ke kumpulan kehidupan yang lebih luas. Dilengkapi dengan alat baru ini, dia kini memfasilitasi latihan korporat dan awam untuk beberapa syarikat latihan di seluruh Malaysia. Dia baru-baru ini menyelesaikan program latihan pengurusan logistik di bawah Penjana Initiative.

_DOG6731.jpg

Coach Alex

Associate Coach & Trainer

Coach Alex mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun di Kafe, Restoran, Perniagaan dan latihan. Sebagai usahawan, dia menjalankan perniagaan F&B sejak 2016. Pada masa ini misi utamanya adalah untuk berkongsi pengetahuan dan kemahirannya, membantu banyak pelanggan untuk memulakan perniagaan F&B mereka sendiri dengan memberi mereka latihan dan konsultasi.
 
Sebagai orang yang ekstrovert secara semula jadi, dia unggul dalam hubungan manusia dan manusia dengan kemahiran komunikasi Ini memberi dia kelebihan dalam latihan, perundingan perniagaan, pengembangan diri dan pembinaan.

Sebagai Pelatih, dia secara aktif berpartisipasi dalam seminar, ceramah, latihan, perundingan perniagaan, pengembangan diri dan program pembinaan, yang meningkatkan kehidupan, perniagaan, pengembangan dan hubungan orang. Dia baru-baru ini terlibat sebagai Pelatih di bawah Program Inisiatif Penjana.

bottom of page